EN
/
BG
 

Работно време:

понеделник-събота 08:00 - 21:00

неделя 09:00 - 20:00

 

Адрес:

РИТЕЙЛ ПАРК ПЛОВДИВ

грПловдив 4000,

бул. Менделеев 

 

Контакти:

Тел: 032/ 270 900

http://www.home-max.bg/

HomeMax

HomeMax е новото име на магазини Baumax.

Най-голямата верига за строителни материали и домашно обзавеждане смени името си

Веригата, която смени австрийския си собственик в края на миналата година, променя и концепцията си, позиционирайки се като място за цялостни решения и завършени продукти. Новият собственик обещава да запази традиционно силните сектори „Градина” и „Строителство”, но вече въвежда допълнителни услуги, които са различни от предлагането в другите строителни хипермаркети.

Според управителя Захари Занев „Световните тенденции се променят и в глобален мащаб вече всички вериги се опитват да следват модела, наложен от ИКЕА –предлагане на цялостно решение за дома, като същевременно клиентът запазва свободата си да комбинира сам различните продукти и материали. Ние искаме да запазим наложените добри практики от предшествениците ни, но ще се съобразим с българските потребности и особеностите на нашия пазар“.

Веригата е предпочитан доставчик на строителни материали за домашните майстори и е постоянен партньор на големите строителни фирми в страната. Тя предлага над 40,000 артикула, много от които са от собствена марка. „Австрийската верига-майка ни предоставя продукти и материали от най-високо качество със собствени марки, което ни дава предимството на оптимално съотношение цена-качество, защото не се плаща премия за бранд и ние, естествено, ще запазим и развиваме тези продукти. Но същевременно, нашата цел е да въведем и най-добрите продукти от местните производители”, споделя управителят на веригата.

HomeMax ще посрещне пролетта с 300,000 цветя и нова визия, която убедително подкрепя слогана „Един дом, много идеи“.

Виж на картата

ул. "Княз Александър I" №1
София 1000, България
Тел.: +359 884 466 042


РИТЕЙЛ ПАРК ПЛОВДИВ
Пловдив 4000, район Тракия,
бул. Менделеев 2Б

LANDMARK © 2014 Retail Park Plovdiv. All rights reserved!     Web Design & SEO by Zashev Design